26 Kasım 2011 Cumartesi

Kadınların Dayanamadığı Erkekler

Bazen bizim için kimin uygun olduğunu kestiremeyiz. Mesela bazen yaşlı ama maddi gücü yerinde olanlara takılırız ya da etrafında milyonlarca hayranı olan Playboy'lar ilgimizi çeker. Son günlerde erkek ve kadın ilişkileriyle ilgili olarak yapılan araştırma ve anketler kadınların dayanamadığı erkek tiplerini ortaya çıkardı. İşte onlardan bazıları:

-Parlak Çocuk: Bu tip erkekler büyük son model spor arabalarından kendilerine bakan kadınlara gülümser. Araştırmalar son model arabaları olan erkeklerı daha ucuz otomobillere sahip olanlardan ayıran bir özelliği var. Bu parlak çocuklar kadınlardan en çok gözlere dikkat ediyor! Kadınlar ıse bu tip erkeklerle sadece 'takılmak' istiyor. Çünkü gelecek vaadetmediklerini farkındalar.

-Kötü Çocuk: Bu tip erkeklerın hayatına giren ve çıkan o kadar çok kadın vardır ki sayısı başınızı döndürebilir. Narsizm en tipik özellikleridir. Kadınları bu tip erkeklere çeken şey ise bu maceraperestler hayatlarına giren kadınları farklı insanlarla, ortamlarla ve aktivitelerle tanıştırırlar.

-Dengesiz Tip: Kanada'da yapılan bir araştırmada bin tane erkeğe kadın fotoğrafları gösterilmiş ve kendilerine en çekici geleni ayırmaları istenmiş. En popüler fotoğraf gülen bir kadın fotoğrafıymış. Aynı araştırma kadınlar üzerinde yapıldığında onların seçtiği fotoğraf ise en dengesiz ve mağrur duran erkek fotoğrafıymış.

-Çok Yakışıklı Olmayan Tip: ABD'de yapılan bir araştırma sonuçlarına göre kendilerinden daha az dikkat çeken erkeklerle evlenen kadınlar mutlu bir ilişki yaşıyor.

-Olgun Tip. İsveç'de bir araştırmaya katılan kadınların büyük bir çoğunluğu kendilerinden yaşça büyük erkeklere ilgi duyuyor. Bunun nedeni de deneyimin onlara getirdiği seksapellik.(Aol)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder