18 Ekim 2011 Salı

Hadi Biraz Mola Verin...-2-

' Saniyoruz ki cok paramiz, surekli yukselen bir kariyerimiz, bahceli bir evimiz ve spor bir arabamiz olunca biz de cok mutlu olacagiz...Hadi maddeciligi bir kenara birakalim, neden herkes asktan sikayetci? Cevremizde kac kisinin ask hayati iyi gidiyor? Eminim parmakla sayilacak kadar azdir. Ve eminin kimse yanlisin nerde oldugunu da bulamiyordur. Ben ten uyusmasi kadar ruh uyusmasinin da onemine inanirim. Ama ruhlari olmayan bedenler birbirleriyle ne kadar uyusabilir ki?

Iste bu yuzden icimizde surekli bir eksiklik duygusuyla yasiyoruz biz. Bu yuzden duvarlara carpip carpip kendimizi kanatiyoruz. Bu yuzden mutlulugu bir turlu yakalayamiyoruz.

Gercekte hiz caginda yasiyoruz. Hersey o kadar hizli geciyor ki...Ne ise, ne arkadaslarimiza, ne ailemize, ne kendimize yeterince zaman ayirabiliyoruz. Akrep ve yelkovanla yaris halindeyiz. Bu yuzden butun iliskiler yarim yamalak, butun sevgiler boluk borcuk. Sevmeye bile vaktimiz yok bizim. Oysa teknolojinin nimetlerinden fazlasiyla yararlaniyoruz. Ne camasir yikiyoruz ne de bulasik, cayimizi, kahvemizi makineler yapiyor, islerimizi bir telefon bir faksla hallediyoruz. Internetle dunya elimizin altinda. Ama yine de vaktimiz yok.

Iste...Bence doganin kara bir laneti bu. Biz ondan uzaklastikca, o da bizden butun zamanlari caliyor...(Can Dundar)

Devami Var...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder